PROGRAM PEMERKASAAN WANITA


Biro Pendidikan PUSPANITA Daerah Kota Setar telah menganjurkan Program Pemerkasaan Wanita pada 28 September 2017 bertempat di Tingkat 5, UTC Alor Setar Kedah.


Program ini telah disertai oleh 50 orang peserta terdiri daripada pelbagai jabatan dalam Daerah Kota Setar. Antara pengisian program ini adalah sesi ceramah oleh Inspektor Yahyurnaiza binti Yahya daripada Bahagian D11 Jabatan Siasatan Jenayah, IPK Kedah yang bertajuk Keganasan Seksual Terhadap Wanita.Sesi yang kedua adalah daripada Tuan Akmal daripada Jabatan Pengangkutan Jalan Negeri Kedah dengan taklimat Pemanduan Berhemah 'From Zero to Pro'. 
Yang Berbahagia Datin Hajah Puziah binti Said, Pengerusi PUSPANITA Daerah Kota Setar turut hadir menyampaikan sijil penyertaan kepada semua peserta.Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 comments

Powered by Blogger.